Daravinas

Naglar, Spraytan, Öronhåltagning, färg av bryn/fransar

Inför ditt besök och eftervård

Naglar

Har du nagellack på dina naturliga naglar så är det bäst om du tar bort det hemma dagen innan med en acetonfri och oljefri remover har du ingen självklart hjälper jag dig med det.

Pigmentet från lacket lägger sig gärna i torra nagelbandskanter eller in under nagelns framkant, tar man bort det dagen innan så hinner ofta resterna tvättas bort i handtvätt.

Vad har du för förväntningar?

Har du en klar bild av vad du vill ha på dina naglar?

Vanligaste färgen på tippen är den vita franska designen. Namnet "Fransk manikyr" förknippar man med att tippen är vit men det är egentligen benämningen för designen av att ha en färgad tip. Alltså kan du ha blå fransk, guld fransk osv...

Formerna på naglar varierar hos alla, likaså formen på framkanten. Med en nagelförlängning kan du själv välja hur du vill att nageln ska se ut: spetsig, fyrkantig, oval, rund, sned, ballerina bland annat.

För att dina naglar ska hålla som bäst boka ditt återbesök redan vid ditt besök så att du har en garanterad tid 4v fram.

Samt införskaffa dig en nagel olja som är A och O

Rekomendation är Nail drops 10ml drop i en refil flaska så vi värnar om miljön den är välldigt dryg. 120:- flaskan/ 80:- refil

Denna applicerar du morgon och kväll och är du extra torr om händerna rekomenderas även en fet handkräm. Vintertid är det extra viktigt med en dryg fet handkräm samt handskar då vädret kan påverka naglarna.

Nagelborste är också ett bra att ha hemma då smuts kan tränga sig under nageln och svårt att få bort. Börja inte peta med nått under nageln köp istället en nagelbirste på plats 10:-/st hos mig.

Spraytan

Tänk på att ska du raka dig gör det minst 2 dagar innan annars kan du bli prickig på dessa områden.

Dagen innan ser du till att du skrubbar kroppen med en bodyscrub så att döda hudceller faller.

Inge krämer på kroppen eller smink då du kommer det förhindrar vätskan att lägga sig på huden.

Ta inga ljusa eller tighta kläder på dig utan lösa och mörka kläder.

Du får inte duscha förens 4 timmar efter men bättre resultat om du har det över natten då det blir en finare bränna.

 

 


Design By Pixelunion
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)